• Voor 15:00 uur besteld, tijdens openingstijden verstuurd
  • Gratis verzending boven € 65.00
  • Gratis retourneren
  • Gerenommeerde service on- en offline in onze winkel
  • Duiken vanaf 10 jaar
  • Erkende Opleidingen

Opleidingen

HomeOpleidingenFreediven

Freediving

FREEDIVING (BASIS)

Freediving Basic is de manier om te ervaren wat freediving eigenlijk is. Inschrijven voor een Freediving Basic cursus is ook een goede manier om er achter te komen of het behalen van een scuba duik certificaat iets voor u is.

 

FREEDIVING (NIVEAU 1)

Uw instap tot freediving ligt bij de benodigde ademhalingtechnieken zoals buik-ademhaling, en u zult leren dieper te inhaleren dan ooit tevoren. In het Freediving Niveau 1-programma verkrijgt u de vaardigheden en kennis die nodig zijn om veilig en ontspannen te duiken tot een diepte van 20 meter. U ontwikkelt de nodige vaardigheden en traint uw lichaam om efficiënter te worden met uw ademhaling. Een betere ademhaling en spier-flexibiliteit zijn de voorwaarden die u op het volgende freediving niveau brengen.

20M NIVEAU 1

 
 

FREEDIVING (NIVEAU 2)

In het Freediving Niveau 2 programma doet u meer kennis op van de zoogdieren-duikreflex, en hoe voor freediving de beste respons op te roepen. U leert nieuwe, geavanceerde technieken en ‘klaarmethoden’ die u naar 20 meter nemen. Ook ontwikkelt u de vaardigheden die nodig zijn om freedives tot een diepte van 30 meter te kunnen maken.

30M NIVEAU 2

 
 

FREEDIVING (NIVEAU 3)

De top van het SSI Freediving programma, Niveau 3, zal u tot een diepte van 40 meter nemen. freediving ruim onder het restvolume van de longen. Dit is de gevorderde cursus en deze zal u uitrusten met de juiste kennis waarmee u de diepte in kunt.

40M NIVEAU 3

 
Het plezier hoeft niet hier te stoppen! Bekijk al de spannende speciale programma’s waar u aan mee kunt doen, zoals Digital Underwater Photography en Mono Fin of kijk eens naar een professionele carrière als een freediving Instructor. Dit is uw kans op het volgende niveau in uw duikavonturen. SSI zal een betrouwbare buddy zijn die u zal begeleiden op deze weg.
 

SSI - Scuba Schools International - www.diveSSI.com - Register Now