• Voor 15:00 uur besteld, tijdens openingstijden verstuurd
  • Gratis verzending boven € 65.00
  • Gratis retourneren
  • Gerenommeerde service on- en offline in onze winkel
  • Duiken vanaf 10 jaar
  • Erkende Opleidingen

Opleidingen

HomeOpleidingenExtended RangeXR instructeur

XR INSTRUCTEUR PROGRAMMA'S

Het is eenvoudig om technische opleidingen te integreren in een bestaande recreatieve cursus-structuur. Geïnteresseerde studenten krijgen de kans om te beginnen met werken aan hun technische cijfer vanaf de eerste dag van hun Open Water Cursus. Het TechXR programma stimuleert ontwikkeling van medewerkers and promotes instructor continuing education.

EXTENDED RANGE NITROX INSTRUCTOR

Advanced Nitrox instructeurs zijn gekwalificeerd om de SSI Advanced Nitrox cursus te geven, waaronder beperkte decompressie met behulp van maximaal 100% zuurstof tot een diepte van 40 msw (132 FSW) behoort. Deze cursus vereist de voltooiing van de SSI XR Instructor Seminar.


EXTENDED RANGE INSTRUCTOR

Extended Range instructor zijn gekwalificeerd om de SSI XR Extended Range Diver Course te geven, die volledige decompressie duiken mogelijk maakt, met behulp van maximaal 100% zuurstof tot een diepte van 45 m (150 ft).


ADVANCED WRECK & CAVERN DIVING INSTRUCTOR

Geavanceerde Wreck Instructeurs zijn gekwalificeerd om de Advanced Wreck Diver Specialty Programs te geven, die beperkte penetratie mogelijk maakt in de mens gemaakte structuren, om de grenzen van de natuurlijke zonlicht-zone te leren. Certificering vereist certificering als een Technical Wreck Diver en het bijwonen van een 2-daagse AW Instructor Examen- en evaluatieprogramma. Deze cursus is zeer vergelijkbaar met de Cavern Diver Course en Advanced Wreck Instructors die ook zijn gecertificeerd als Intro voor Cave Divers geregistreed gekwalificeerd zijn om de Cavern Course te geven.

 
 

SSI - Scuba Schools International - www.diveSSI.com - Register Now