• Voor 15:00 uur besteld, tijdens openingstijden verstuurd
  • Gratis verzending boven € 65.00
  • Gratis retourneren
  • Gerenommeerde service on- en offline in onze winkel
  • Duiken vanaf 10 jaar
  • Erkende Opleidingen

Opleidingen

XR PROGRAMMA'S

SSI Extended Range programma's vormen een brug tussen recreatief duiken en Technisch duiken. Ze zijn ontworpen om u, de recreatieve duiker, de kans te geven om de spannende wereld van Extended Range duiken te ervaren zonder noodzakelijkerwijs uw bestaande duikfilosofie drastisch te veranderen. Deze programma's verbeteren en ontwikkelen eenvoudig uw bestaande kennis. Zij bieden de componenten die u in staat stellen verschillende gassen, nieuwe apparatuur en vaardigheden die nodig zijn om beperkte decompressieprocedures, te voltooien.

EXTENDED RANGE NITROX

Dit programma kwalificeert u om te duiken tot 40 meter met behulp van nitrox en 15 minuten van versnelde decompressie middels het gebruik van één fles decompressie gas (zuurstof).


EXTENDED RANGE

Dit programma kwalificeert u om te duiken tot 45 meter met behulp van nitrox en 20 minuten van versnelde decompressie middels het gebruik van één fles decompressie gas (zuurstof). 


EXTENDED RANGE LIMITED TRIMIX

Net als met Extended Range kunt u met deze cursus duiken tot 45 meter en20 minuten van versnelde decompressie tijd met behulp van één fles decompressie gas (zuurstof). 


ADVANCED WRECK

Dit programma maakt het mogelijk te duiken in wrakken met beperkte toegang. U zult overhead drijfvermogen en voortstuwingsvaardigheden leren, samen met lijn leggen en licht gebruik. Het programma kan worden voltooid door het dragen van een enkele fles met of een pony fles of H / Y kraan of een technisch volledig duiksysteem.


CAVERN DIVING

Dit programma maakt het mogelijk te duiken in grotten met een beperkte toegang. U zult grot-drijfvermogen en voortstuwingsvaardigheden leren, samen met lijn leggen en licht gebruik. U zult ook oefenen met verloren lijn en verloren teamgenoot situaties. Het programma kan worden voltooid door het dragen van een enkele fles met of een pony fles of H / Y kraan of een volledig technisch duiken systeem.

 

SSI - Scuba Schools International - www.diveSSI.com - Register Now