• Voor 15:00 uur besteld, tijdens openingstijden verstuurd
  • Gratis verzending boven € 65.00
  • Gratis retourneren
  • Gerenommeerde service on- en offline in onze winkel
  • Duiken vanaf 10 jaar
  • Erkende Opleidingen

Opleidingen

HomeOpleidingenExtended RangeXR en TXR

TECH XR PROGRAMMA'S

Zodra u klaar bent met de Extended Range programma's, en u verlangt ernaar nog verder te gaan, raden we u aan te kijken naar de Technical Extended Range (TXR) programma's. Ook deze kunt u een voor een volgen of alle drie tegelijk - Advanced Decompression ProceduresNormoxic en Hypoxische Trimix. Deze programma's bereiden u voor op Technical Wreck Diving en Full Cave Diving. TXR is de top van SSI's bijscholingen en overbrugt de kloof tussen het sportduiken en technisch duiken.

ADVANCED DECOMPRESSION PROCEDURES

Dit programma kwalificeert u om te duiken tot 50 meter met behulp van nitrox en onbeperkte versnelde decompressie middels het gebruik van twee flessen decompressie gas.


NORMOXIC TRIMIX

Net als met Advanced Decompression Procedures (ADP) heeft u een volledige technische Total Diving System nodig en twee flessen. 


HYPOXIC TRIMIX

Dit is de top van het TXR programma. Hier gebruikt u alle kennis, vaardigheden, uitrusting en ervaring uit al uw vooropleidingen en brengt uw limieten tot het uiterste. 


TECHNICAL WRECK DIVER

Met dit programma kunt u onbeperkt een wrak betreden tot een maximale diepte van 50 meter. Waar u bij het Advanced Wreck programma geleerd heeft uw lijn te leggen en over lichtgebruik, zal het in dit programma bevorderd worden en leert u procedures voor een verloren lijn, verloren partner en verloren licht. Als wrakken uw passie zijn, dan is dit programma perfect voor u. Het programma kan alleen worden ingevuld met een volledig technisch Total Diving System met een maximum van fase twee cilinders.


FULL CAVE DIVING

Om het niveau van Full Cave Diving te verkrijgen zult u moeten deelnemen aan de intro cave/cave basics en Cave diving programma's. Intro/basics maakt toegang op een enkele lijn mogelijk. Full Cave maakt complexe navigatie mogelijk en u leert hoe u moet doorkruisen em moet gaan met lijnen binnen in grotten. U zult uw verloren lijn, verloren teamgenoot, delen van gas en lichtverlies vaardigheden verbeteren.

 

SSI - Scuba Schools International - www.diveSSI.com - Register Now