• Voor 15:00 uur besteld, tijdens openingstijden verstuurd
  • Gratis verzending boven € 65.00
  • Gratis retourneren
  • Gerenommeerde service on- en offline in onze winkel
  • Duiken vanaf 10 jaar
  • Erkende Opleidingen

Opleidingen

HomeOpleidingenExtended Range

Extended Range

Wilt u beneden een beetje langer blijven, een beetje dieper gaan of  een beetje verder verkennen? Zo ja, dan zijn de SSI XR en TXR reeks van programma's precies wat u zoekt!

NIEUWE AVONTUREN voorbij de grenzen

SSI Extended Range programma's zijn ontworpen om u mee te nemen naar een volgend duikniveau. Of u nu op zoek bent naar de opwinding van diep duiken, duiken onder recreationele duiklimieten, aanzienlijke verlenging van uw bodem tijd of geniet van de sensatie van het ontdekken van diepe riffen, wrakken en grotten, Extended Range biedt de training en ervaring die nodig is om uw nieuwe avontuur met vertrouwen en bekwaamheid te voltooien.

Extended Range diving opent een diverse variëteit van aquatische omgevingen, verhoogt uw duikdiepte- limieten, verlengt uw bodemtijden en traint u op nieuwe procedures. Theoretisch zult u vooruitgaan in uw kennis en begrip van de principes, procedures en theorieën die specifiek voor veilig duiken met een decompressie plafond zijn. U zult uw bestaande uitrusting aanpassen of u maakt kennis met nieuwe uitrustingsconcepten en de technische georiënteerde duikuitrusting. U zult ook nieuwe vaardigheden leren en beheersen, ontworpen om uw veiligheid en genot te verhogen door het gebruik van deze nieuwe uitrustingsontwerpen. Tijdens uw programma zal uw instructeur alles behandelen van opperste drijfvermogen, voortstuwing, uitrusting management tot effectieve decompressie.

In het gehele programma zal uw kennis, vaardigheden, uitrusting en experience worden uitgebreid naar "extend your range of diving" in de breedste zin van het woord.
Wat uw huidige opleidingsniveau ook is, Extended Range Diving zal u mentaal en fysiek uitdagen en aanmoedigen.

Training is flexibel en eenvoudig

SSI heeft specifiek opleidingsmateriaal ontwikkeld: spannende, cutting edge-handleidingen met beoordelingsessies, specifieke DiveLog inserts en onderwater leien. Alle cursussen en opleidingsmaterialen zijn ontwikkeld door industriële professionals met tientallen jaren extended range en technisch duiken ervaring.

Zoals bij alle SSI programma's, is ook Extended Range ontworpen om zich aan te passen aan uw schema. U kunt alle programma's individueel volgen of allemaal in een keer. De training is goed te combineren met uw doelen en doelstellingen. Het programma is menu-gebaseerd, net als onze recreatieve programma's. Om in aanmerking te komen voor de Extended Range training, moet u een Advanced Open Water Diver zijn met zowel Deep Diving en Enriched Air Nitrox specialties en minimaal 24 geregistreerde duiken hebben gemaakt.

 

SSI - Scuba Schools International - www.diveSSI.com - Register Now