• Voor 15:00 uur besteld, tijdens openingstijden verstuurd
  • Gratis verzending boven € 65.00
  • Gratis retourneren
  • Gerenommeerde service on- en offline in onze winkel
  • Duiken vanaf 10 jaar
  • Erkende Opleidingen

Opleidingen

HomeOpleidingenDive professional

Dive professional levels

Sinds 1970 is SSI een leider in het dive professional onderwijs. Het SSI Dive Guide programma is een eenvoudige manier voor duikers die meer betrokken willen worden, maar niet bereid zijn de verantwoordelijkheid te nemen of de inzet van een SSI instructeur te geven. Het Dive Guide programma is het uitgangspunt voor het Dive Professional avontuur.

Voltooiing van de Science of Diving specialty is de stap om te upgraden naar een SSI Divemaster. Deze niet-duik specialty bevat diepgaande informatie over natuurkunde, fysiologie, decompressie theorie, apparatuur en het aquatisch milieu. Science of Diving is de basis voor de SSI Dive Control Specialist Course, wil een SSI Divemaster besluiten om door te gaan naar het volgende level.

Het Dive Guide programma benaderd training met behulp van praktische toepassing, achtergrond informatie en flexibiliteit. Het doel is het creëren van goed voorbereide, veelzijdig en goed in te zetten Dive Professionals.

Toegewijde Dive Professionals, gemotiveerd om hun liefde voor sportduiken te delen met anderen, zullen het SSI Dive Control Specialist programma een lonende ervaring vinden die een nieuwe dimensie zal toevoegen aan hun duikavonturen. Het SSI Dive Control Specialist programma opent de deur naar duikinstructie.

DIVE GUIDE (DG)

Het Dive Guide programma benaderd training met behulp van praktische toepassing, achtergrond informatie en flexibiliteit. Het doel is het creëren van goed voorbereide, veelzijdig en goed in te zetten Dive Professionals. SSI Dive Guides kunnen gebrevetteerde duikers leiden en begeleiden. Bovendien, na het doorlopen van het Snorkeling Instructor programma, kan een Dive Guide Snorkeling les geven en certificeringen uitgeven.


DIVEMASTER (DM)

Dive Guide plus de Science of Diving Specialty staat gelijk aan Divemaster. Divemasters kunnen Try Scuba´s (alleen zwembad) geven en SSI Instructors assisteren met pool/confined water en Open Water training onder directe supervisie.


ASSISTANT INSTRUCTOR (AI)

Als Assistant Instructor kunt u gebrevetteerde duikers begeleiden; SSI Instructeurs assisteren in het klaslokaal, zwembad en open water; vaardigheden instrueren in klaslokaal en zwembad onder indirecte supervisie van een SSI Instructeur (uitgezonderd zijn noodvaardigheden); SSI Scuba Skills Update verzorgen, evenals het SSI Try Scuba (alleen zwembad).


TRAINING SPECIALIST (TS)

Een Dive Control Specialist heeft de mogelijkheid Training Specialist te worden door de aankoop van de outlines en door co-teaching van bepaalde specialties. Deze specialty programma's zijn: Altitude Diving, Boat Diving, Computer Diving, Digital Underwater Photography, Equipment Techniques, Perfect Buoyancy, Shark Diving and Emergency Training (kan niet rechtstreeks worden aangeboden door SSI).

 

SSI - Scuba Schools International - www.diveSSI.com - Register Now