• Voor 15:00 uur besteld, tijdens openingstijden verstuurd
  • Gratis verzending boven € 65.00
  • Gratis retourneren
  • Gerenommeerde service on- en offline in onze winkel
  • Duiken vanaf 10 jaar
  • Erkende Opleidingen

Volwassenen

SSI Try Scuba
 
Je bent nu nieuwsgierig geworden en wilt een keer proberen of duiken echt zo leuk is als je denkt. Neem dan contact met ons op of kom langs in ons Duikcentrum The Wave in Hillegom. We maken dan een afspraak met je, zodat je onder leiding van een ervaren instructuer een keer met ons mee onder water gaat. 

 Begin je avontuur
 
In samenwerking met Duikcentrum The Wave kun jij bij ons je SSI-duikopleiding beginnen. Onze instructeurs leiden je op tot een zelfstandige, zelfbewuste duiker, die in binnen- en buitenland terecht kan. Voor de invulling van je Open Water opleiding kun je voor verschillende vormen kiezen: elke week een uurtje les in het zwembad om vervolgens in één, of twee weekenden het buitenwater in te gaan. Of je kunt kiezen voor een opleiding waarin je het hele winterseizoen iedere week in het zwembad oefent en je voorbereidt om in het voorjaar het buitenwater in te gaan. Of je hebt alleen één specifiek weekend beschikbaar en kies je voor een opleiding in 3-dagen, waarin je op van vrijdagmorgen tot en met zondagmiddag alleen maar met duiken bezig bent. Of alles er tussenin. Kortom: op de manier die bij jou past!
 
Scuba skills update
 
Je hebt ooit, jaren geleden je duikbrevet gehaald, maar er is daarna niets meer van gekomen. Je wilt het duiken weer oppakken en misschien wel op duikvakantie naar een warm oord. Bij ons kun je onder leiding van een ervaren duikleider een Scuba Skills Update volgen. Je herhaalt samen de theorie en oefent in het zwembad de belangrijkste vaardigheden. We tekenen je logboek af en jij kunt weer verder met je duikavontuur! Vervolg opleidingen
 
Ook voor alle specialties kun je bij ons terecht. Van perfect trimmen tot navigatie, van ijsduiken tot een Stress en Rescue opleiding. Bij iedere specialty hoort een theorie-deel en een aantal duiken.


 Duikprofessional
 
Je duikt al een tijdje en bent enthousiast geworden om anderen te begeleiden of misschien wel les te gaan geven. Dan volg je bij ons de opleiding tot Scuba Ranger Instructeur om met junioren van 8 tot 12 jaar onder water te gaan.
 
Vind je het leuker om volwassenen onder water te begeleiden, dan kun je de opleiding tot Dive Guide volgen. Daarna kun je verder tot Divemaster, Dive Control Specialist en Instructeur. Lees meer over SSI Dive Professional mogelijkheden op de website van SSI.
 
Ook als je van een andere duikorganisatie komt, kun je bij ons via een Cross Over instromen in onze opleidingen.


 REACT RIGHT opleiding
 
Wij bieden regelmatig de Reacht Right opleiding aan. Lees meer over wat deze opleiding inhoud en waarom dit zo belangrijk is op de website van SSI
 

 Sidemount duiken
 
Nog maar net doorgebroken voor een breder duikpubliek. Uiteraard zijn wij er als eerste bij om deze hele nieuwe manier van de opbouw van je duikset en wat dat betekent voor je duikskills aan te bieden. Ervaar zelf hoe bijzonder het is dat de gewichtsverdeling van je uitrusting totaal anders is. Echt heel vernieuwend!
  Freediving
 
Je hebt er altijd van gedroomd om op één enkele ademteug door de blauwe oceaan te glijden. Je hebt altijd al met dolfijnen onder water willen zwemmen. Dan is een opleiding tot Freediver echt iets voor jou. Lees  meer over de verschillende opleidingen die het SSI Freediving programma biedt.


 SSI XR opleidingen
 
Je kunt bij ons de spannende wereld van Extended Range Duiken ervaren. Wij bieden verschillende tech programma's aan, waarbij je langer, dieper en verder ongerepter onderwaterwereld kunt verkennen.