• Voor 15:00 uur besteld, tijdens openingstijden verstuurd
  • Gratis verzending boven € 65.00
  • Gratis retourneren
  • Gerenommeerde service on- en offline in onze winkel
  • Duiken vanaf 10 jaar
  • Erkende Opleidingen

SSI Scuba Rangers

Duiken van 8 tot 12 jaar


SSI Scuba Rangers
 
Duiken met perslucht doe je bij ons, Duikcentrum The Wave, al vanaf 8 jaar. In een opleiding van 10 weken maken wij een échte Scuba Ranger van je. Je oefent met je groepje in het zwembad onder leiding van één of meerdere Scuba Ranger Instructeurs. Dit zijn ervaren duikers, die een speciale opleiding hebben gevolgd waarna zij junioren les mogen geven. Zij vertellen je van alles over duiken en het onderwaterleven. Je krijgt een boekje waarin je alles na kunt lezen en een écht Scuba Ranger logboek. Het allerbelangrijkste is dat je een hoop plezier hebt. Na opleiding krijg je een heus brevet.
 
Download hier de folder over de SSI Scuba Ranger opleiding voor meer informatie en prijzen.
SSI Scuba Ranger Specialty's
 
Na de Scuba Ranger opleiding ga je pret maken in onze Scuba Ranger Club. Hier kun je opgeven voor diverse andere specialty's , waarin je speelt, leert en nóg handiger wordt onder water. Zo doe je mee aan de onder water Olympische Spelen, bouw je met Lego of PVC buizen en leer je van alles over het kompas. Ook kun je je opgeven voor zwembad Duik Vaardigheids Dagen(DVD) die we regelmatig in het jaar organiseren. Hoe leuk is dat?! Vergeet je daarom ook niet op tijd in te schrijven voor deze DVD's !

SSI Try Scuba
 
Je bent nieuwsgierig geworden en wilt een keer proberen of duiken echt zo leuk is als je denkt? Maak een afspraak zodat je onder leiding van een ervaren instructeur een keer met ons mee onder water gaat.


 Duikfeestje
 
Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee onder water en ontdek met elkaar hoe het is om onder water te ademen en plezier te maken. Het duikfeestje duurt ongeveer een uur. De minimum leeftijd is 8 jaar en je moet je A-diploma hebben. Ook vragen we toestemming van de ouders. De groep van een duikfeestje mag niet groter zijn dan 8 junioren (inclusief de jarige).
 
Feestjes zijn mogelijk in zwembad Sportcomplex Koning Willem Alexander in Hoofddorp op zaterdag tussen 18- en 20 uur. De kosten bedragen €199,=

0252-518780 of stuur een mailtje.
Spreekbeurt 
 
Ben je al helemaal gek van duiken, dan vind je het vast ook leuk hier een spreekbeurt over te geven.

Het is dan natuurlijk super stoer als je een uitrusting kunt laten zien en iedereen uit de automaat kan laten ademen. En natuurlijk kun je vertellen over wat je onder water allemaal hebt gezien.

Neem gerust contact met ons op als je daarbij hulp nodig hebt.

Je zou bijvoorbeeld iets kunnen vertellen over:
- Duiken is heel cool en je leert veel over het onderwaterleven
- Hoe heb je duiken geleerd
- Waar en met wie duik je
- Wat heb je nodig als je gaat duiken
- Hoe "praat" je met elkaar onder water
- Welke dieren heb je allemaal gezien onder water
 
En misschien kun je ook onderwaterfoto's laten zien die je zelf gemaakt hebt!