• Voor 15:00 uur besteld, tijdens openingstijden verstuurd
  • Gratis verzending boven € 65.00
  • Gratis retourneren
  • Gerenommeerde service on- en offline in onze winkel
  • Duiken vanaf 10 jaar
  • Erkende Opleidingen

Activiteiten

Wat we nog meer doen


Klantenduiken
 
Je duikt al, of hebt jaren geleden voor het laatst gedoken. Je zoekt iemand om samen een duikje mee te maken? Je wilt graag in het zwembad je nieuwe uitrusting proberen, of mee met ons op een duiktrip naar Zeeland, NEMO33 in Brussel of naar Egypte. Je hebt net je Open Water brevet gehaald en wilt graag blijven oefenen. Je wilt aan je conditie werken, maar dan wel met anderen. Allemaal redenen om met Duikcentrum The Wave mee te doen.
Iedere woensdagavond, het hele jaar door, hebben wij aan het begin van de avond een Duikcentrum The Wave duik. Zo is er altijd een buddy voor je. Als je wilt kun je met een meer ervaren duiker het water in gaan, maar ook je eigen navigatie vaardigheden oefenen. Regelmatig spreken wij ook op zondagen met elkaar af.
 
 Woensdagavondduik
 
Op elke woensdagavond, met uitzondering van de kerst/nieuwjaar, duiken we of in Toolenburg of in het Haarlemmermeerse bos of welke andere leuke locatie ook. Iedereen is welkom ook als je geen (vaste) buddy hebt. We verzamelen tussen 18:30 en 19:00 uur. Ook junior duikers zijn welkom, maar laat dan te voren even weten dat je komt, zodat wij voor de juiste begeleiding kunnen zorgen. Wil je ook mee als klant van The Wave? Stuur een mailtje naar info@thewave.nl
 Duikreizen
 
Egypte, Bonaire, Jordanië, Indonesië, Kroatië, Malta, Spanje hebben allemaal prachtige locaties om te gaan duiken. Wij organiseren regelmatig reizen geschikt voor alle leeftijden en ervaringsniveau's.