• Voor 15:00 uur besteld, de zelfde dag verstuurd
  • Gratis verzending boven € 65.00
  • Gratis retourneren
  • Gerenommeerde service on- en offline in onze winkel
  • Tussen 12.00-18.00 uur telefonisch bereikbaar 0252-518780
  • Onze Winkel is van 19 december 2018 tot en met zaterdag 5 januari 2019 gesloten.

12 plus

Duiken van 12 tot 15 jaar


junior Open Water opleiding
 
Als je twaalf wordt volg je bij ons de Open Water opleiding. In één opleiding leer je alles om een échte gebrevetteerde Open Water duiker te worden. Je mag dan overal ter wereld met een volwassene duiken. Je doet de theorie thuis met een online training programma. Je duikt in het zwembad én in het buitenwater. Uiteraard doe je dat samen met andere junioren onder leiding van leuke ervaren instructeurs, die je overal bij helpen en aan wie je álles kunt vragen. Als je 15 jaar bent wordt dit brevet automatisch omgezet in een volwassen Open Water brevet.
 
Download hier de folder over de junior Open Water opleiding voor meer informatie.
 
Ervaring   Vaardigheden   Plezier
Buitenduiken geven je vertrouwen voor een levenlang duikplezier.   Duiken hoe doe je dat? We leren je alle technieken in het zwembad.   Samen met je buddies maak je plezier en leer je van elkaar.
 
 Basis specialties
 
Na het halen van je Open Water brevet stop je natuurlijk niet maar ga je verder met de specialties. Je gaat dan dieper in op de verschillende aspecten van het duiken, waardoor je met nóg meer plezier en vertrouwen het water in gaat. Specialty's zijn o.a: nachtduiken, perfect trimmen en navigeren. Bij zo’n specialty horen één of twee theorielessen, zwembadlessen en twee buitenduiken. Als je een specialty hebt gedaan krijg je daar een brevet van. Je kunt dan op vakantie meedoen met een nachtduik. Perfect trimmen bereidt je voor op later te volgen specialty's als onderwaterfotografie. Bij navigeren leer je hoe je de weg onderwater weer terug vindt. En het aller-állerbelangrijkste: we hebben natuurlijk weer veel tijd om plezier te maken tijdens onze Duik Vaardigheids Dagen(DVD)!Stress en Rescue
 
Als je 15 bent kun je de opleiding SSI Stress en Rescue volgen. Deze opleiding zijn we dan bezig met leren wat je moet doen als er iets gebeurt tijdens of na een duik. Daarbij hoort het halen van een BLS (EHBO) brevet, les in het bedienen van een AED en zuurstof geven. Natuurlijk oefenen we in het zwembad met elkaar. Je leert hoe je een duiker in paniek rustig kunt krijgen, hoe je in een noodsituatie jezelf kunt redden en hoe je een bewusteloze duiker weer aan de oppervlakte brengt en veilig naar de kant sleept. We leren je alles in het zwembad en oefenen in het buitenwater met behulp van scenario’s: nagespeelde situaties waarin je leert hoe je moet handelen als er écht iets aan de hand is. Allemaal zaken waarvoor jij, als inmiddels ervaren duiker, je hand niet meer voor omdraait!