• Voor 15:00 uur besteld, tijdens openingstijden verstuurd
  • Gratis verzending boven € 65.00
  • Gratis retourneren
  • Gerenommeerde service on- en offline in onze winkel
  • Duiken vanaf 10 jaar
  • Erkende Opleidingen

10 jaar plus

Duiken van 10 tot 15 jaar


junior Open Water opleiding
 
Als je tien jaar bent volg je bij ons de Open Water opleiding. In één opleiding leer je alles om een échte gebrevetteerde en zelfstandige Open Water duiker te worden. Je mag dan overal ter wereld met een volwassene duiken.

Je duikt in het zwembad én in het buitenwater. Uiteraard doe je dat samen met andere junioren onder leiding van leuke ervaren instructeurs, die je overal bij helpen en aan wie je álles kunt vragen.
Als je 15 jaar bent wordt dit brevet automatisch omgezet in een volwassen Open Water brevet.

 
Download hier de folder over de junior Open Water opleiding voor meer informatie.
 
Ervaring   Vaardigheden   Plezier
Buitenduiken geven je vertrouwen voor een levenlang duikplezier.   Duiken hoe doe je dat? We leren je alle technieken in het zwembad.   Samen met je buddies maak je plezier en leer je van elkaar.
 
 Basis specialties
 
Na het halen van je Open Water brevet stop je natuurlijk niet maar ga je verder met de specialties. Je gaat dan dieper in op de verschillende aspecten van het duiken, waardoor je met nóg meer plezier en vertrouwen het water in gaat.
Specialty's zijn o.a: nachtduiken, perfect trimmen en navigeren. Bij zo’n specialty horen één of twee theorielessen, zwembadlessen en twee buitenduiken. Als je een specialty hebt gehaald krijg je daar een brevet voor :-)

De specialty Perfect trimmen bereidt je voor op later te volgen specialty's als onderwaterfotografie. Bij navigeren leer je hoe je de weg onderwater weer terug vindt. En het aller-állerbelangrijkste: we hebben natuurlijk weer veel tijd om plezier te maken tijdens onze Duik Vaardigheids Dagen(DVD)!