• Voor 15:00 uur besteld, tijdens openingstijden verstuurd
  • Gratis verzending boven € 65.00
  • Gratis retourneren
  • Gerenommeerde service on- en offline in onze winkel
  • Duiken vanaf 10 jaar
  • Erkende Opleidingen

Juniorduiken

Je wilt leren duiken. Dat doe je bij de leukste en de gezelligste duikwinkel van de Randstad. Duikcentrum The Wave verzorgt duikopleidingen voor iedereen van 8 tot 80 jaar.
 
Scuba Rangers
Ben je tussen de 8-12 jaar en wil je eens een echt stoere sport beoefenen? Klik dan snel door naar de Scuba Rangers pagina. Daar kom je van alles te weten over de grootste en gezelligste duikcentrum voor junioren! Het is het fantastisch om iedere week bij elkaar te komen om te duiken en elk jaar weer nieuwe onderwateravonturen te beleven.
 
12 tot 15 jaar
Ga snel naar de 12 plus pagina als je tussen de 12-15 jaar bent. Je haalt bij ons je SSI Open Water brevet en gaat daarna verder met allerlei SSI specialties.
Ook voor iedereen die ouder is dan 15 bieden we hoge kwaliteit duikopleidingen. Kom je het een keer proberen, of ga je gelijk voor het halen van een duikbrevet? Duikcentrum The Wave verzorgt alle SSI duikopleidingen van Open Water Diver tot aan Instructeur.
 
Volwassenen
Wij verzorgen alle opleidingen van Scuba School International (SSI). Van beginnend duiker tot Instructeur, Tech- en Sidemount duiken en Freediving. In het tempo dat bij jou past. Kijk voor meer info op de Volwassen pagina. 
 
Duikactiviteiten 
Op onze activiteiten pagina vind je alles over wat we nog meer aan duikactiviteiten doen. En natuurlijk lees je hier over onze duikreizen!
 
Zwembaden en tijden
Duikcentrum The Wave verzorgd lessen in het volgende Zwembad:
  • Hoofddorp, Sportcomplex Koning Willem-Alexander (SKWA), op zaterdag van 18:00 tot 21:00 uur

Duikcentrum The Wave biedt al 21 jaar een volledig duikassortiment. Met een vloeroppervlakte van 400 m² is Duikcentrum The Wave één van de grootste duikcentra van Nederland. Duikcentrum The Wave is een SSI Diamant Instructor Trainer Divecenter met meer dan 30 SSI gebrevetteerde dive-professionals en 3 SSI Instructor Trainers. Deze kunnen dan ook alle opleidingen van SSI aan u aanbieden.

Duikcentrum The Wave, serious diving – serious fun!


 Veiligheid, Plezier en Kwaliteit
 
Duikcentrum The Wave biedt de hoogste kwaliteit in het duiken en de duikopleidingen. Veiligheid staat bij ons daarbij voorop. Dit combineren we met gezelligheid en flexibiliteit.
Deze drie elementen zijn voor ons het belangrijkst om van de duiksport te genieten. Bij Duikcentrum The Wave treft u geen stoere binken aan die opscheppen over ingewikkelde duikavonturen, maar juist jongens EN meisjes, dames en heren die hun kennis ervaring en hun enthousiasme graag overdragen op anderen.
Alle duikleiders die bij ons aangesloten zijn beschikken over het vereiste SSI React Right brevet voor het geven van Eerste Hulp, het gebruik van de AED en het toedienen van zuurstof.