• Voor 15:00 uur besteld, tijdens openingstijden verstuurd
  • Gratis verzending boven € 65.00
  • Gratis retourneren
  • Gerenommeerde service on- en offline in onze winkel
  • Duiken vanaf 10 jaar
  • Erkende Opleidingen

Corona OWD aanbieding

A picture containing room, foodDescription automatically generated
 
Coronacrisis aanbieding Open Water Diver
 
De corona uitbraak is al erg genoeg maar als je dan ook nog enorm verveeld dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: volg de Open Water Diver opleiding!
 
 
Leer duiken en haal je duikbrevet!
 
A picture containing sport, outdoor, swimming, manDescription automatically generatedDe Open Water Diver cursus is jouw toegangskaartje tot zelfstandig duiken over de hele wereld. Een leuke opleiding waarin je veel op zult steken. Er gaat een nieuwe wereld voor je open!
 
 
Coronacrisis aanbieding
 
De corona uitbraak is al erg genoeg maar als je dan ook nog enorm verveeld dan hebben wij de perfecte oplossing voor jou: volg de Open Water Diver opleiding!
 
 
Maatregelen coronavirus
 
In overleg met het RIVM en SSI heeft The Wave de Open Water Diver cursus zodanig gewijzigd dat het programma veilig gevolgd kan worden en maximaal rekening gehouden wordt met de geldende richtlijnen.
 
In overeenstemming met de richtlijnen wordt het Open Water Diver programma van deze aanbieding aangeboden in een zeer kleine groep van slechts twee cursisten. Met de instructeur er bij, blijven we dus binnen de maximum groepsgrootte van drie personen.
 
In de SSI online omgeving kan de theorie thuis op de bank geleerd worden, waarna de theorielessen in het leslokaal van The Wave plaatsvinden. De aangepaste inrichting van ons lokaal garandeert een minimale afstand van 1,5 meter tot de andere cursisten. Indien gewenst kunnen de theorielessen ook online via Skype aangeboden worden.
 
In nauw overleg met SSI en het RIVM zijn de praktijklessen zodanig gewijzigd dat verspreiding van het coronavirus zo goed als uitgesloten is. Alle zwembadlessen zullen in de privé duiktank van The Wave worden gegeven om contact met andere cursisten te vermijden. Een soort privéles, maar dan met z’n tweeën (en je instructeur).
 
 
Kosten
 
Open Water Diver cursus van € 499,= voor slechts               € 399,= p.p.
(bij een boeking van twee personen)