• Voor 15:00 uur besteld, tijdens openingstijden verstuurd
  • Gratis verzending boven € 65.00
  • Gratis retourneren
  • Gerenommeerde service on- en offline in onze winkel
  • Duiken vanaf 10 jaar
  • Erkende Opleidingen

Corona aanbiedingen

A picture containing room, foodDescription automatically generated
 
Coronacrisis aanbiedingen voor duikers
 
Door de maatregelen tegen het coronavirus zitten veel duikers de komende weken aan huis gekluisterd. De ideale gelegenheid om een leuke duikopleiding te doen. The Wave heeft een paar mooie aanbiedingen voor je!
 
 
Enriched Air Nitrox
 
A picture containing sport, swimmingDescription automatically generatedIn dit programma leer je wat je moet weten als je met nitrox gaat duiken, zoals het berekenen van aangepaste bodemtijden, maximale diepten en oppervlakte-intervallen op basis van het nitroxmengsel dat je gebruikt.
 
Na afronding van het programma, heb je des te meer kennis en nog meer duikmogelijkheden. Ook leg je hiermee de basis voor het programma Extended Range Diving. Het praktische gedeelte van de cursus zal plaatsvinden als we weer veilig naar buiten kunnen.
 
Speciale coronacrisis aanbieding Enriched Air Nitrox         van € 137,50 voor               €  99,= p.p.
 
 
 
Maatregelen coronavirus
 
A picture containing room, foodDescription automatically generatedMet het oog op coronavirus besmettingen worden bovenstaande programma’s  aangeboden in zeer kleine groepen van maximaal 4 personen. De aangepaste inrichting van ons leslokaal garandeert een minimale afstand van 1,5 meter tot de andere cursisten. Desgewenst kunnen de programma’s ook on-line via Skype aangeboden worden.